Oprettelse af produkter - DigitalTrafik
16196
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16196,page-child,parent-pageid-16182,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

Oprettelse af produkter

Oprettelse af produkter

”Content er king” og det gælder specielt, når der skal skrives produkttekster. Hos digitaltrafik.dk har vi dedikerede tekstforfattere, der arbejder ud fra en fast skabelon. Det betyder at, de skriver produkttekster, der både giver den nødvendige information til brugerne og samtidigt giver den højeste SEO værdi.

 

I mange virksomheder er det typisk en marketingmedarbejder eller en sekretær, der skriver tekster om nye produkter. Teksterne vil ofte indeholde den information, som brugeren har behov for. Men i dag er SEO værdien mindst lige så vigtig. Forestil dig, at du søger på ”Cykel med 10 gear”. Der er 100-vis af butikker, der har cykler med 10 gear. Derfor skal teksten skrives efter en helt bestemt skabelon, der passer til Googles algoritme, hvis din virksomhed skal ligge i toppen af de organiske søgeresultater. Der er en lang række andre faktorer der har indflydelse på din placering, men produktteksterne har også stor betydning, når Google skal bestemme din placering ved en søgning på ”Cykel med 10 gear”.

 

Hos digitaltrafik.dk har vi udarbejdet en fast skabelon for oprettelse af produkter. Du betaler en fast pris pr. produkt afhængigt af kompleksiteten og vi sørger for at produktet bliver oprettet med alle tænkelige SEO attributter.

 

Vi er vant til at arbejde i næsten alle CMS systemer, og derfor er der mange virksomheder, der outsourcer alt i forbindelse med oprettelse af nye produkter – og de kender prisen for at oprette et nyt produkt. Skal produktet oprettes på flere sprog, samarbejder vi med et af Danmarks førende oversættelsesbureauer.

Ring eller skriv til kontaktdirektør Ivan Udsen på telefon 60 63 24 21 og modtag et tilbud på oprettelse af produkter.

Så er virksomheden sikker på, at produktteksterne bliver skrevet af en dedikeret tekstforfatter og lagt op med højst mulige SEO værdi.