Popups - DigitalTrafik
16186
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16186,page-child,parent-pageid-16182,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

Popups

Giv dine kunder en bedre oplevelse på din hjemmeside og webshop ved brug af popups og skab samtidig mere salg og leadgenerering.

Popups (Sleeknote)

Sleeknote har specialiseret sig i en enhver form for popups og derfor samarbejder vi med dem, når der skal integreres en popup på jeres side. Digitaltrafik.dk kan stå for hele processen.

 

Sleeknote er markedets absolut bedste program til at engagere dine kunder. Dels kan der selvfølgelig indsættes forskellige former for popups, der opfordrer til at tilmelde sig dit nyhedsbrev. Men Sleeknote giver også en masse andre muligheder. F.eks. kan det være med til at guide kunden igennem et køb, det kan give speciel information om hvert produkt og det kan segmentere, hvem der skal have hvilken popup.

 

Her ser du et eksempel på en meget stærk popup:

 

Men med Sleeknote har vi som sagt utallige muligheder, som naturligvis skal tilpasses din hjemmeside og din målgruppe.

Ring til  vores kontaktdirektør

Vores kontaktdirektør Ivan Udsen sidder klar på tlf: 60 63 24 21.  Få en snak om hvad digitaltrafik vil anbefale i forhold til din virksomhed, din målsætning og din målgruppe.