UX - Brugeroplevelse - DigitalTrafik
16190
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16190,page-child,parent-pageid-16182,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

UX – Brugeroplevelse

UX – Brugeroplevelse

En typisk konverteringsrate ligger på ca. 2%. Det vil sige, at 2% af alle dine besøgende køber et produkt hos dig. Med en optimering af brugeroplevelsen vil vi ofte kunne have konverteringsraten til 4-5%. Tænk hvad det betyder for salget på din hjemmeside!

 

Som virksomhed skal man ikke tage fejl af hvor vigtigt det er, at brugeren oplever hjemmesiden som relevant, nem, professionel og ikke mindst, en oplevelse at besøge. Mange hjemmesider er blevet programmeret for år tilbage og selvfølgelig er der tilført nye elementer og nye features. Men er det nok til at give brugeren en oplevelse? Hos digitaltrafik.dk har vi et gennemtestet system, der fortæller præcist hvordan brugerne oplever jeres hjemmeside kontra jeres største konkurrenters hjemmeside. Vi gennemfører typisk 6 kvalitative interviews med personer, der har købt et produkt på jeres hjemmeside. Det munder ud i en rapport der fortæller, hvad de synes der er godt, og hvad der er mindre godt. I nogle tilfælde vil vi anbefale, at der bygges en helt ny hjemmeside mens vi I andre tilfælde vil anbefale at der tilføjes features, som gør det lettere og mere brugervenligt at handle hos jer. Rapporten præsenteres på et møde af ca. 1 times varighed og typisk vil jeres webbureau deltage sammen med relevante medarbejdere fra virksomheden.

 

Rapporten giver anledning til en dialog om, hvordan vi får hævet konverteringsraten for jeres virksomhed, og hvad skal der til, for at flere brugere får lyst til at handle hos jer.

 

Book et møde med Ivan allerede i dag!

Tag kontakt til vores Kontaktdirektør Ivan Udsen på telefon 60 63 24 21 og hør mere om UX – Brugeroplevelse, hvis I også vil have hævet jeres konverteringsrate.