Gratis foranalyse - DigitalTrafik
16394
page-template-default,page,page-id-16394,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

Gratis foranalyse

Få en gratis foranalyse på vores første møde.

FÅ EN GRATIS FORANALYSE

Digitaltrafik.dk kan give dig et gratis foranalyse af din hjemmeside. Foranalysen indeholder en analyse af din hjemmeside, hvor vores SEO ekspert vil gennemgå jeres hjemmeside, og finde punkter hvor man kan gøre en forskel for jeres forretning.

Foranalysen kan eventuelt præsenteres på et møde af ca. 1 times varighed, og på mødet vil vores kontaktdirektør ligeledes komme med anbefalinger til, hvad I som virksomhed bør arbejde med – hvis I altså ikke ønsker at digitaltrafik.dk skal optimere jeres hjemmeside for jer.

Den gratis foranalyse er en gennemgang af de muligheder, der er for at optimere jeres hjemmeside, det er helt gratis og i vil få en liste med forskellige steder, hvor det eventuelt kan gøres bedre. Det er altså ikke en total gennemgang af jeres hjemmeside, og kan på ingen måde sidestilles med en reel analyse, hvor vi finder samtlige fejl, på alle sider på hjemmesiden.

Typisk så identificerer foranalysen enkelte sider, og hvis samme fejl optræder på flere sider, er det ikke noget der dykkes ned i. Det kan være alt fra manglende overskrifter, datastruktur, sitemap, for lang loadtid, dårlig integration til mobil/tablet eller manglende indhold og tekst på jeres produkter.

Foranalysen præsenteres på en nem og overskuelig måde og I kan derefter vælge, om I selv vil løse de udfordringerder er på siden, eller om I vil have digitaltrafik.dk til at hjælpe.