Om os - DigitalTrafik
15362
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15362,page-parent,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

Om os

digitaltrafik.dk har kun ét formål – at skabe digitale vindere på internettet!

Hvad vi laver

digitaltrafik.dk er et full-service marketingbureau, der skaber DIGITALE VINDERE – både indenfor BtC, BtB og BtC.

Vores viden om digitaltrafik, er vores eneste arbejdsopgave. Vi kan skabe både betalt og ikke betalt trafik til enhver virksomhed.

Hvem vi er

Vi er et marketingbureau, der er lokaliseret i Odense. Vores medarbejdere er de bedste af de bedste.

Hos Digitaltrafik har vi medarbejdere, der mestrer enhver disciplin indenfor for hver af deres kompetenceområder. Om det er Google Ads, Facebook, Amazon eller Youtube – vi kender alt til disse kanaler.

Hvad vi tilbyder

digitaltrafk har kun trafik, salg, kundeemner og signups som deres væsentligste formål. Vi bruger alle kanaler for vores kunder – om det er Google Ads, Facebook, Amazon eller YouTube – vi tilbyder og udarbejder forslag til jeres marktingstrategi.

Adm. direktør Mik S. Oddershede

Vi skaber digitale vindere!

Hos digitaltrafik.dk kaster vi os ikke hovedkulds ud i opgave. Vi gennemfører en grundig analyse, der blandt andet indebærer, at I som virksomhed skal afsætte ressourcer til at vores kontaktdirektør for alle de nødvendige informationer. Det drejer sig om alt lige fra produkter, økonomi og jeres unikke kompetencer. På den baggrund udarbejder vi en digital marketingplan – som virker. Om den skal indeholde SEO, SEM, Google Ads, Amazon, Pricerunner, UX optimering eller andet vil være individuelt fra virksomhed til virksomhed. Men hos os er du sikker på, at du får de bedste specialister på alle områder, der er vant til at håndtere de forskellige discipliner.

Mik S. Oddershede, specialist i databehandling og online strategi og – eksekvering. 25 år markedsanalysebranchen med ansvar for databehandling og anbefalinger til de største danske virksomheder indenfor strategisk rådgivning. Underviser i anvendt statistik på Syddansk Universitet.

Succeskriterier

Hos digitaltrafik.dk arbejder vi ud fra succeskriterier, der fastlægges i samarbejde med kunden. Nogle digital discipliner giver overskud på bundlinjen med det samme (typisk PPC annoncering) mens andre discipliner kræver længere tid, men til gengæld giver de overskud på den lange bane (typisk SEO og content optimering)

Ivan Udsen, 30 år i reklamebranchen og har været med til at udvikle nogle af de største danske succeser i den danske reklamebranche Blandt andet ”Gunnar og Mina – Fisk på 15 minutter”, ”Boller fra Kohberg” og ”Kims”. Har i de sidste 5 år arbejdet med online markedsføring og er specialist i strategisk rådgivning og eksekvering.

Kontaktdirektør Ivan Udsen

Teknisk direktør Jonas Aaby Olsen

Workflow

Hos digitaltrafik.dk har vi ingen quick-fixes, hurtige løsninger, hovsaløsninger eller andre ikke-gennemtestede metoder til at nå dine mål. Vi arbejder ud fra stringente og gennemtestede metoder, som sikrer, at du når dine mål. Der kan og vil forekomme justeringen undervejs, da vi konstant er opmærksomme på, hvordan din virksomhed bliver positioneret hos målgruppen.

 

Vi ser hver dag dårligt tilrettelagte og dårligt eksekverede kampagner på nettet. Hos digitaltrafik.dk kan vi stå inde for alle vores kampagner – vi ved, at de virker både på den korte og lange bane. Og det overskud der løbende genereres på nettet, skal I lang tid geninvesteres I at blive et endnu stærkere brand – det er sådan, at din virksomhed bliver en digital vinder!

Jonas Aaby Olsen, tidligere specialist i GroupM indenfor SEO. Har hjulpet nogle af Danmarks største virksomheder med at blive digitale vindere.
Mik, Ivan og Jonas er de 3 partnere der udgør kernen i virksomheden. Det er som regel dem, som du vil møde i dit daglige samarbejde med digitaltrafik.dk. Vi hjælper mellemstore og store virksomheder på alle digitale platforme og vores specialister og tekstforfattere sørger for, at du konstant er på forkant med udviklingen. Vores kunders content er optimeret i forhold til brugerne og i forhold til SEO.
Få en gratis foranalyse!

Kontakt os på tlf. 60 63 24 21 eller send en e-mail til kontaktdirektør Ivan Udsen på iu@digitaltrafik.dk.

Så får du en gratis foranalyse og et kvalificeret oplæg på jeres fremtidige digitale markedsføring.