Karriere - DigitalTrafik
16720
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16720,page-child,parent-pageid-15362,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

Karriere

Karriere

Digitaltrafik.dk er en eCommerce virksomhed i rivende udvikling. Vi søger derfor hele tiden nye medarbejdere, der har lyst til at være med til at skabe digitale vindere for vores kunder. Du brænder for digitaltrafik og har stor erfaring med en eller flere digitale markedsføringsdiscipliner. På denne side, vil vi løbende annoncere efter medarbejdere.

 

Vores kontorfaciliteter er indtil videre placeret i Odense M, men vi planlægger at udvide med kontorfaciliteter i København og Århus. Der vil derfor løbende komme jobopslag med arbejdssted i alle Danmarks 3 største byer.

Du er altid velkommen til at kontakte den kontaktperson, der står anført i jobopslaget. Såfremt du har set jobopslaget på denne side, beder vi dig om at oplyse dette. På forhånd tak.

Google Ads

Vi søger digital ekspert til Google Ads

Vi har fået alt for travlt, og søger derfor en ny kollega som vil indgå i vores team til analyse, opsætning, optimering og vedligeholdelse af vores kunders Google Ads konti.

Det er en fuldtidsstilling, med arbejde på vores dejlige kontor på Stenhuggervej 28 i Odense M.

 

Den ideelle kandidat besidder følgende kvalifikationer

  • Det er vigtigt at du skriver helt fejlfrit og velformuleret dansk, og også engelsk på et højt niveau.
  • Du har dokumenteret erfaring med Google Ads og har lysten til at fortsætte med at håndtere Google Ads konti.
  • Du skal generelt have gode IT kundskaber, da der også vil indgå arbejde i vores it-systemer.
  • Du er nysgerrig af sind og sætter dig ind i Googles algoritme således, at vores kunder får det maksimale udbytte af deres investering.
  • Du arbejder selvstændigt, struktureret, er omhyggelig og har et skarpt øje for detaljer.
  • Du er ekstremt positiv, og er i stand til at møde alle kunder med et smil, og giver den bedste service.

 

Hos digitaltrafik.dk er det vores mission at skabe så meget relevant trafik som muligt til vores kunder. Du sætter en ære i, at skabe relevant digital trafik og du er med til fortsat at udvikle de værktøjer, der dokumentere effekten af dit arbejde.

Interesseret?

Har du lyst til at blive en del af vores dygtige team, så send en skriftlig ansøgning og dit CV til Ivan Udsen på iu@digitaltrafik.dk. Vi udvælger løbende kandidater til alle positioner i vores team, og vi lægger primært vægt på dokumenteret erfaring og succes, når vi ansætter nye medarbejdere.