SEM - DigitalTrafik
16079
page-template-default,page,page-id-16079,page-parent,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

SEM

SEM er den disciplin, der omhandler betalt digital trafik.

Search Engine Marketing (SEM)

SEM er den disciplin, der omhandler betalt digital trafik. Det vil sige, trafik, hvor man som annoncør betaler et beløb pr. klik eller et beløb pr. eksponering for at generere digital trafik til siden. For annoncøren skal det naturligvis kunne betale sig at betale for trafikken og det er normalt kun specialister, der er i stand til at optimere de forskellige salgskanaler, som den digitale verden stiller til rådighed.

 

Hos Digitaltrafik arbejder vi typisk med et mix af følgende kanaler

 

Google Ads, er den mest almindelig form for annoncering på de digitale medier. Et medie, det normalt er svært at komme uden om og som virkelig kan generere enorme mængder af trafik og omsætning, hvis det gøres rigtigt.

 

Google Shopping henvender sig specielt til webshops, som ønsker at promovere deres produkter med billeder.

 

Salg på Pricerunner er et stærkt medie for virksomheder, der tilbyder lavere priser end deres konkurrenter. Pricerunner bruges oftest af målgruppen med stærk fokus på pris.

 

Salg på Amazon er ved at tage fart. I skrivende stund har vi endnu ikke Amazon lagre i Skandinavien men der findes stadigvæk et hav af muligheder for at sælge på Amazon. En salgskanal, som vi anbefaler til virksomheder, der tør og vil satse på en af fremtidens helt store salgskanaler.

 

Facebook annoncering henvender sig til de virksomheder, der sælger produkter i aldersgruppen 25+ år og som har stærke visuelle effekter. Er stadigvæk en af de helt store salgskanaler og kan med fordel anvendes til salg, information og signups.

 

YouTube annoncering er ligesom facebook et glimrende supplement til virksomhedens marketing mix hvis virksomheden har stærke visuelle effekter. Digitaltrafik hjælper gerne med at udarbejde disse i forbindelse med Youtube og/eller Facebook annoncering.