SEO - DigitalTrafik
16117
page-template-default,page,page-id-16117,page-parent,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

SEO

SEO er processen, der gør din hjemmeside bedre iforhold til søgemaskiner

Søgemaskineoptimering (SEO)

Når vi snakker SEO, så snakker vi som regel tre forskellige begreber.

 

• On site SEO
• Teknisk SEO
• Linkbuilding

 

On site SEO kigger på den enkelte side, hvordan er dine titler, overskrifter, tekst, billeder, video og det hele sat sammen, og er det optimalt i forhold til de søgeord som den enkelte side retter sig imod.

 

Teknisk SEO er fundamentet til de to andre elementer, som bare skal være på plads. Den tekniske SEO del sikrer at dit website ikke genererer en masse duplicate content, at det loader hurtigt, at du har mulighed for at styre de forskellige indholdselementer på side og en masse andre ting.

 

Linkbuilding er hvad man også kalder Off-page SEO. Hvor mange links peger på dit website, hvor mange af dem er follow, hvor mange er no-follow. Er der nogle spam-links, og hvilke type links skal vi bygge fremover for at få dit website som en helhed, eller den enkelte side til at ranke bedre.